אוהבים לביבות? חנוכה בפתח ואנשי המתכונים במתח… קבלו מתכון מיוחד ללביבות

מתכון להכנת לביבות

באנר דק אסותא

באדיבות חברת Bpatent (ביפטנט) יצרנית ומשווקת פומפייה מסתובבת רב תכליתית

הפומפייה זוכת פרס "מוצר השנה" לשנת 2019 בקטגוריית כלי מטבח

מרכיבים (12 לביבות):
5 תפוחי אדמה
2 בצלים
1 ביצה
2 כפות קמח רגיל
מלח ופלפל
קורט אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:

1. מקלפים את תפוחי האדמה והבצל
2. מגרדים את תפוחי האדמה בפומפייה ושמים בקערה.
3. קוצצים את הבצל ומוספים לקערה
4. מוסיפים את הקמח, הביצה, המלח, הפלפל והאגוז מוסקט.
5. מערבבים בעזרת הידיים. כשהתערובת אחידה מעבירים למסננת, ומניחים מעל קערה לחצי שעה.
6. עוברים לשלב הטיגון: מחממים שמן במחבת. לוקחים חלק מהתערובת, סוחטים ויוצרים לביבה שטוחה בגודל חצי כף יד. מניחים במחבת, מטגנים עד הזהבה והופכים.
7. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מומלץ להוסיף בצד שמנת 9 אחוז

רקע על הפומפייה המסתובבת מבית Bpatent:
חברת בי פטנט (Bpatent) המתמחה בפיתוח, ייבוא ושיווק של מוצרים וגדג'טים לבית ולמטבח, משיקה מוצר חדש בקטגוריית כלי המטבח: פומפייה מסתובבת רב תכליתית

מכשיר הפומפייה כולל 3 סכינים לחיתוך וגירוד:
סכין פרוסות: בעזרתה ניתן לחתוך לפרוסות גזר, קישוא, זוקיני, בטטה, מלפפון, גבינה צהובה, תפוחי אדמה ועוד.
סכין מגרדת גסה: בעזרתה ניתן לגרד תפוחי אדמה להכנת לביבות, קישואים לפשטידות, עגבניות לרסק, גבינה צהובה להכנת פיצה ועוד.
סכין מגרדת דקה: מתאימה במיוחד לאפייה ובעזרתה ניתן לגרד אגוזים, שקדים, בוטנים, ביסקוויטים, פרמז'ן ועוד.

כמו כן, הפומפייה קלה ומהירה להרכבה, מאפשרת עבודה בטוחה (נצמדת באמצעות ואקום למשטח העבודה) נוחה לאיחסון ונשטפת במדיח הכלים.

המחיר: 149 שקלים (אחריות לשנה)

שימו לב, מי שמכין עם שמנת לא לשכוח לעדכן את הנוכחים שמדובר במאכל חלבי

צילום: רועי שר

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן