הערב: חסימת רמפות במחלף אשדוד צפון – צפויים עומסי תנועה

הרמפות ממחלף אשדוד צפון לכיוון דרום ייחסמו לתנועה

שימו לב: בלילה שבין ראשון לשני (20–21.4), ייחסמו הרמפות ממחלף אשדוד צפון לכיוון דרום בשל עבודות תשתית בכביש 4. הנה כל הפרטים

חברת נתיבי ישראל מודיעה על חסימת רמפות לתנועה ממחלף אשדוד צפון לכיוון דרום, שתיכנס לתוקף הערב (ראשון) בשעה 22:00. החסימה תימשך עד מחר (שני) בשעה 05:00 בבוקר, ותישנה שוב גם בלילה שבין שני לשלישי באותן שעות.

הסיבה: עבודות אספלט במסגרת פרויקט להוספת נתיב רב-תפוסה (נת"צ) בכביש 4, שמטרתו שיפור זרימת התנועה והעדפת תחבורה ציבורית.

הנחיות לנהגים:

במהלך שעות הסגירה, הנהגים לא יוכלו לרדת ממחלף אשדוד צפון לכיוון דרום. במקום זאת, יש להמשיך בנסיעה צפונה עד למחלף יבנה דרום, לבצע פנייה פרסה ולפנות חזרה דרומה לעבר אשדוד.

באנר אסותא עבה

בנתיבי ישראל מדגישים כי "ייתכנו עומסי תנועה", ומבקשים מהנהגים להיערך בהתאם ולהתאזר בסבלנות: "אנו מתנצלים מראש על אי הנוחות הזמנית ומודים לכם על סבלנותכם."

בעל העסק הגדול לחמוצים נעצר בחשד להעלמת מיליוני ש"ח

 הרמפות ממחלף אשדוד צפון לכיוון דרום ייחסמו לתנועה
הרמפות ממחלף אשדוד צפון לכיוון דרום ייחסמו לתנועה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן