"אנחנו המשפחה שלכם": חג חם לחיילים הבודדים מנצח יהודה

צילום: דוברות עמותת נצח יהודה

יוסי לוי, מנכ"ל עמותת נצח יהודה, הדגיש בטקס כי "אין כזה דבר שחייל בודד יבלה לבד את החג". כ-100 חיילים בודדים מהגדוד החרדי קיבלו מתנות אישיות וליווי לקראת ראש השנה

כחלק ממסורת של עמותת נצח יהודה, נערך השבוע טקס לקראת ראש השנה עבור כ-100 חיילים בודדים מהגדוד החרדי שלחמו בשנה וחצי האחרונות בצפון רצועת עזה. במהלך האירוע הדגיש מנכ"ל העמותה, יוסי לוי, כי "אין כזה דבר שחייל בודד יבלה לבד את החג".  המיזם מזכיר במידה רבה יוזמות דומות כמו "בית אליאב" באשדוד, שהפך לבית חם לנוער בסיכון ולזכרו של סמל אליאב אסטיוקר הי"ד.

"אנחנו המשפחה שלכם"

לוי עבר חייל-חייל, העניק מתנות אישיות ושוחח איתם. "כל חייל חרדי בודד, בכל יחידה בצה״ל, צריך לדעת שאנחנו המשפחה שלו", אמר לוי. לדבריו, החיילים צריכים להרגיש עטופים לא רק בשדה הקרב אלא גם בחיים האישיים.

לקראת החג כולנו היינו שמחים לקבל שי, משרד האוצר הכריז כי מחר מאות אלפי ישראלים יקבלו מענק כספי ישירות לחשבונותיהם, מהלך שנועד להקל על משפחות ערב החגים ולחזק את תחושת הביטחון הכלכלי.

מערך ליווי ושיקום

כיום מפעילה העמותה מערך דיור ארצי הכולל למעלה מ-220 חיילים בודדים. המערך מעניק להם דירות מגורים, ליווי אישי, אירוח בשבתות ובחגים ותמיכה בתהליך החזרה למשפחות ובבניית עתיד מקצועי וחברתי. החזון שלהם הוא לא רק לדאוג לצרכים המיידיים, אלא גם להבטיח שלחיילים יהיה עתיד בטוח, אישי ומקצועי.

צילום: דוברות עמותת נצח יהודה
צילום: דוברות עמותת נצח יהודה
צילום: דוברות עמותת נצח יהודה
צילום: דוברות עמותת נצח יהודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן