תבע את מעסיקתו על סך 257,000 ש"ח ויסתפק ב-32,000 ש"ח; עו"ד אופיר לסרי: "לאור הראיות שהצגנו, התובע הבין שלא היה כדאי לו להמשיך בהליך"

בבית הדין לעבודה בתל אביב ניתן בסוף השבוע האחרון פסק דין ע"י כב' השופט תומר סילורה, לפיו, חברה מתחום היזמות תשלם לעובד שעבד בה סך של 32,000 ש"ח מתוך תביעה בסך 257,000 ש"ח.

באנר דק אסותא

התיק המורכב – שכלל פיצוי פיטורים, אי מתן הודעה מוקדמת, שעות נוספות, הפרשי שכר, פדיון ימי הבראה, קרן השתלמות, אש"ל, נסיעות, דמי חגים, חופשה, הודעה לעובד ועוד – הוגש תחילה על תביעה בסך של 104,000 ש"ח. הנתבעת הגישה כתב הגנה מפורט וממוסמך והתקיים דיון ראשון בתיק. בהמשך תיקן התובע את תביעתו והגדיל את סכום התביעה פי 2.5, לסך של 257,000 ש"ח, כפועל יוצא נדרשה הנתבעת להגיש כתב הגנה מתוקן וזה הוגש כשהוא מפיל את טענות התובע אחת לאחת עם ראיות ברורות וחד משמעיות. בהמשך הגישו הצדדים תצהירי עדות ראשית ובית הדין קבע מועד לשמיעת הראיות.

בסמוך למועד שמיעת הראיות ומשהבין התובע כי טענותיו אינן עולות קנה אחד עם הראיות שהציגה הנתבעת, הגיעו הצדדים להבנות לפיהן הנתבעת תשלם לתובע סך של 32,000 ש"ח כולל הוצאות משפט ושכ״ט. בית הדין נתן להסכמות אלה תוקף של פסק דין ותיק זה בא על סיומו.

עו"ד אופיר לסרי, אשר ייצג את הנתבעת בתיק מסר הבוקר (ראשון): "התוצאה עושה צדק עם מרשתי, אלה תביעות המוכרות לנו, תביעות מופרכות ומופרזות בשיטת 'המצליח' שלצערי מצריכות ניהול הליכים ארוכים ומיותרים ללא כל הצדקה. במקרה זה, לאור הראיות שהצגנו, הבין התובע שלא היה כדאי לו להמשיך בניהול ההליך – והוא למעשה ויתר על 82% מרכיבי תביעתו".

(צילום: יח"צ)

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן