טרגדיה באשדוד: בת 80 אותרה מחוסרת הכרה עם היפותרמיה – ונפטרה

טרגדיה באשדוד: בת 80 שאותרה מחוסרת הכרה עם סימני היפותרמיה – נפטרה בבית הרפואה

אישה כבת 80 אותרה בביתה ברחוב שלמה בן יוסף כשהיא מחוסרת הכרה עם סימני היפותרמיה. המטפלת שלה היא זו שגילתה אותה כשהיא מוטלת על הרצפה והזעיקה עזרה רפואית.

צוותי הרפואה של איחוד הצלה מחוז דרום הגיעו למקום והעניקו לה טיפול רפואי ראשוני, שבסיומו פונתה לבית הרפואה כשהיא במצב קשה.

יוסף בנימין ואהרון נוגריאן, חובשים באיחוד הצלה שהיו בזירה, סיפרו: "מדובר באישה כבת 80 לערך שאותרה ע"י המטפלת שלה מוטלת על הרצפה בביתה כשהיא מחוסרת הכרה עם סימני היפותרמיה, הענקנו לה טיפול רפואי ראשוני והיא פונתה לבית החולים בניידת טיפול נמרץ כשמצבה מוגדר קשה".

למרות מאמצי הרופאים, מצבה הידרדר, ובבית הרפואה נאלצו לקבוע את מותה.

היפותרמיה בקרב קשישים – סכנה מוחשית

היפותרמיה היא אחת הסכנות המרכזיות לקשישים בעונת החורף. הגוף מתקשה לווסת את הטמפרטורה הפנימית, מה שעלול לגרום לאובדן הכרה ולנזקים חמורים.

מומחים מזהירים כי חשוב לוודא כי בתיהם של קשישים מחוממים היטב, לדאוג לביגוד חם, ולשמור על קשר רציף כדי למנוע מצבים מסכני חיים.

מהפכת היופי: כולם רוצים פחות – הטרנד החדש שמשנה את עולם הפלסטיקה

מחוסרת הכרה עם סימני היפותרמיה אילוסטרציה- צילום: איחוד הצלה
מחוסרת הכרה עם סימני היפותרמיה אילוסטרציה- צילום: איחוד הצלה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן