השבתה באשדוד: רכבת ישראל סוגרת תחנות – ופותחת חזית תחבורתית

תחנת הרכבת באשדוד תיסגר ליום אחד בלבד – אבל זה עלול לשבש את התנועה לאלפי נוסעים

ביום שישי הקרוב – 30.5.25 – תיסגר תחנת הרכבת אשדוד עד הלום לשירות הנוסעים, כחלק מעבודות תחזוקה בטיחותיות רחבות היקף שמבצעת רכבת ישראל. גם תחנות אשקלון ויבנה מזרח יושבתו זמנית.

מדובר בעבודות תשתית שמוגדרות על ידי רכבת ישראל כ"מצילות חיים והחיוניות לבטיחות הנסיעה", והן מתבצעות במסגרת תוכנית התחזוקה השנתית באזורים אשקלון, אשדוד ויבנה.

הקוים שייפגעו – והשינויים בתנועה

הסגירה באשדוד תשפיע ישירות על תנועת הרכבות במספר קווים מרכזיים:

באנר אסותא עבה
  • רכבות בקו אשקלון-בנימינה יתחילו ויסיימו את נסיעתן בתחנת רחובות. הן לא תעצורנה בתחנות אשקלון, אשדוד עד-הלום ויבנה מזרח.
  • רכבות בקו אשקלון-הרצליה יפעלו עד תחנת יבנה מערב בלבד, מבלי לעצור באשדוד עד הלום ובאשקלון.

במהלך השבתת התחנות, תפעיל רכבת ישראל מערך היסעים חינמי בין התחנות הסגורות, בניסיון לצמצם את הפגיעה בציבור הנוסעים.

תנועת הרכבות תחזור לפעול כרגיל החל ממוצאי שבת, 31.5.25.

ברכבת ישראל קוראים לנוסעים להתעדכן בפרטים המלאים באתר החברה, באפליקציה או דרך מוקד השירות הטלפוני במספר *5770. מידע נוסף על קווי תחבורה ציבורית חלופיים ניתן לקבל גם במוקד משרד התחבורה בטלפון *8787.

"אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית ומודים על ההבנה והסבלנות", נמסר מדוברות רכבת ישראל.

למתכננים לצאת או להיכנס לאשדוד ברכבת ביום שישי – חשוב לקחת בחשבון את השינויים מראש.

לא נתפס: ערבי רצח צעירה ישראלית בזמן לידה, הצית את גופתה עם התינוק

צילום: רכבת ישראל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אהבתם את הכתבה? שתפו...

מה חדש?

דילוג לתוכן